Gulcenbay Cleaning
Gulcenbay Cleaning

 

 

Glasbewassing

Het wassen van ramen is een van de meest bekende activiteiten van de schoonmaakbranche. De beelden van de glazenwasser op een bakfiets met houten ladder en emmer zijn al een poos verleden tijd.

De glasbewassing is een specialisme geworden door de vraag om kennis en de beperkende maatregelen in het kader van Arbo en Veiligheid. 
Gediplomeerde glazenwassers zijn een minimum vereiste voor een goed functionerende glazenwassergroep. Het gebruik van moderne klimmaterialen vergemakkelijkt de werksituatie waardoor de uitvoering en de kwaliteit ten goede komt.

 

 

Kantooronderhoud

Initiële schoonmaak, het kantooronderhoud, is de oorspronkelijke kernactiviteit van

Gulcenbay Cleaning

Onze schoonmaakdiensten richten zich voornamelijk op de regio Zuid Holland en variëren van het incidenteel, periodiek of dagelijks aanpakken van de reiniging van uw kantoor, school, bedrijfspand of laboratoria.

 

Gevelreiniging

Met moderne gevelreinigingsapparatuur is Gulcenbay cleaning in staat gevels, daken, straten en gevels op een uiterst milieuvriendelijke wijze te reinigen. Of u nou oude, beschilderde, biologisch aangetaste gevels of gevels met kalkuitslag heeft, het is allemaal geen punt voor ons om uw gevel weer in perfecte staat te krijgen.

Zodra uw oude gevel compleet gereinigd is doet u er verstandig aan deze tevens te laten impregneren zodat deze voor een zeer lange periode niet opnieuw aangetast kan worden door de verschillende weersinvloeden.

Voor het impregneren van buitengevels gebruiken wij een milieuvriendelijk 
en reukarm middel. Dit middel is onschadelijk voor het milieu. 

Het impregneermiddel heeft een zeer lange levensduur doordat het een chemische verbinding maakt met de gevelondergrond. Het impregneermiddel is alkali - en UV-bestendig en het werkt volledig impregnerend, zodat geen filmvorming of glans ontstaat.

 

Bouwoplevering

Onder bouwoplevering verstaan wij het volledig schoon opleveren van winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen. Tevens kunnen wij alle nieuwe vloeren voorzien van een beschermlaag of eventueel cement sluier verwijderen. Ook sanitaire ruimten en keukens hebben na een bouw of verbouwing de nodige aandacht nodig. Wij leveren alles op zoals het hoort, schoon.